LC Kiiminki lahjoitti 500€ Kiimingin Urheilijoille

12.06.2024 14:57

Lions Club Kiimingin tuelle löytyy käyttöä KiimUssa

Kiimingin Urheilijat iloitsee Lions Club Kiimingin myöntämästä 500 euron avustuksesta.
- Tällä summalla voimme hankkia palkinnot KiimUn lasten yleisurheilun kesäkisoihin ja talvella pidettäviin KiimUn tuplahiihtoihin. Molempia kilpailuja järjestetään kahdet kaudessa. Ne ovat avoimia ja ilmaisia kaikille lapsille, sanoo toiminnanjohtaja Päivi Mikkonen.
Avustussummaa on tarkoitus venyttää myös seuraan työllistettävien nuorten palkkauskustannuksiin. Kiimingin Urheilijat on tänä kesänä työllistänyt 12 nuorta lasten sporttileireille, Kiiminki-maratonille ja kesän kisoihin.
Kiimingin Urheilijoiden puheenjohtaja Kaisuleena Joenväärästä seuran saama lahjoitus on hieno ele.

- Lahjoitus lämmittää meidän mieltä kovasti ja innostaa järjestämään tapahtumia ja kilpailuja alueen lapsille ja nuorille, toteaa Joenväärä.

Lions Club Kiiminki pitää tärkeänä yhteistyötä Kiimingin Urheilijoiden kanssa.
- Kiimingin Urheilijat auttaa meitä jo esimerkiksi Leijona-hiihtojen järjestämisessä. Siksi tahdomme tukea urheiluseuran toimintaa ja etsiä myös uusia yhteistyömahdollisuuksia tulevaisuudessa, sanoo Lions Club Kiimingin klubipresidentti Risto Pikkupeura.
-Urheiluseura toimii samojen periaatteiden mukaan kuin
Lions-toimintakin: ystävyys, suvaitsevaisuus ja paremman tulevaisuuden turvaaminen lapsillemme on tärkeää. Urheiluseura ja Lions -toiminta perustuvat talkootyöhön, siksi on mielekästä tehdä töitä yhdessä aina kun se on mahdollista.
Kiimingin Lions Club järjestää muun muassa Joulupuu-keräyksen vähävaraisten joulun onnistumiseksi. Leijonat on myös järjestänyt kiiminkiläisnuorille huvipuistomatkan ja tekee yhteistyötä muun muassa paikallisten sosiaalipalvelujen toimijoiden ja kirpputorin kanssa.
Syksyllä on tulossa muun muassa tapahtuma ikääntyneille.
Lions-järjestö on maailman suurimpia hyväntekeväisyysjärjestöjä.
Suomessa järjestöön kuuluu noin 17000 henkilöä, joista yli viidennes on naisia. Lions Clubeja on Suomessa noin 800.

Kiimingin Urheilijoiden hiihtojaoston puheenjohtaja Tanja Erkkilä vastaanotti hyvillä mielin lahjoituksen Lions Club Kiimingin klubipresidentti Risto Pikkupeuralta.

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648 (kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi
Aukioloajat

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot